Werkwijze

Een groot bedrijfsfeest of private party in het vooruitzicht? Zoek je nog een betrouwbare partner voor eventcatering? Eén van de speerpunten binnen de service die Rik Vandersanden Catering biedt, is de mogelijkheid tot maatwerk. We lichten graag even toe hoe dat precies in zijn werk gaat:

Kennismaking

Een culinair diner of een spetterend feest? Wij starten steevast met een face-to-face gesprek. Wij luisteren naar jouw feestwensen en scheppen een realistisch beeld van de mogelijkheden.

Voorstel

Op basis van jouw input en budget werken wij een offerte op maat uit. Een feesttent nodig? Op zoek naar geschikte feestelijke aankleding? Wij stellen met plezier ons netwerk van partners voor jou open en vormen graag je centrale aanspreekpunt.

Voorbereiding

Wij spreken een haalbare timing met jou af en overleggen met mogelijke externe partners. In onze catering respecteren wij al jouw speciale verzoeken zoals allergenen, voorkeuren enzovoort.

Feest

Jouw aanspreekpunt is altijd zelf op het event aanwezig. Zo kan jij zorgeloos genieten van het feest, terwijl een professionele coördinator alles in goede banen leidt.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x