RIK VANDERSANDEN CATERING

Een klein of groot feest in het vooruitzicht? Op zoek naar een traiteur die catering op maat voorziet? Een bewezen naam in luxecatering?  Rik Vandersanden Catering werkt jouw wensen naadloos uit. 

Over Rik Vandersanden

Rik verdiende zijn eerste strepen bij verschillende Franse en Belgische toprestaurants. Nadien was hij meer dan 25 jaar trotse uitbater van een restaurant met Michelinster. Die ervaring neemt hij mee in zijn cateringservice. Het is dan ook geen geheim dat hij een voorliefde heeft voor de klassieke Franse keuken, telkens met een moderne insteek. Een luxereceptie, gastronomisch menu of walking dinner? Rik Vandersanden Catering kruidt het menu naar jouw smaak.

Bedrijfscatering

Organiseer je een business event voor klanten of personeel? Een groot netwerkevent voor prospects of vakgenoten? Ieder event is een mooie gelegenheid om jezelf als bedrijf te presenteren. Een luxereceptie of culinair buffet is dan ook perfect om een smaakvol visitekaartje mee te geven aan jouw gasten. Rik Vandersanden Catering verzorgt onder meer bedrijfscatering voor: 

 • Bedrijfsfeesten: een bedrijfsjubileum, personeelsfeest of pensioenfeest organiseren? Een groot bedrijfsevent vraagt om een professionele aanpak. 
 • Congressen: een congres is dé perfecte plek om te netwerken met experts, sectorgenoten, … Een uitgebreide receptie of een walking dinner? Wij zijn als traiteur gespecialiseerd in kleine en grote bedrijfscatering voor events van 12 tot 1200 personen.
 • Crew catering: werk je voor het event samen met een opbouwploeg, entertainers of een opkuisteam? Een lekkere maaltijd helpt je werkkrachten om optimaal te presteren tijdens jouw event. 

Catering aan huis

Vier je binnenkort een trouwfeest, communie of jubileum? Proficiat! Een feest organiseren thuis of op verplaatsing vraagt om een grondige voorbereiding. Bij Rik Vandersanden Catering krijg je van bij de kennismaking één aanspreekpunt toegewezen, dat ook op het feest zelf aanwezig is. Wij beschikken over alle ervaring, gaande van tapas catering tot een gastronomisch diner.  Wij helpen je graag om jouw festiviteiten een culinaire sprankel te geven. Enkele van onze specialiteiten zijn:

 • Huwelijksfeesten: jullie trouwfeest is een feest naar jullie wens. Dat begrijpen wij bij Rik Vandersanden Catering maar al te goed. Om die reden werken wij steeds op maat en stellen wij samen jullie huwelijksmenu op.
 • Communiefeesten of lentefeesten: de eerste communie of het lentefeest is zonder twijfel een onvergetelijke dag voor jouw kind. Naast de catering, zorgen wij ook voor de aankleding van het feest en randanimatie zoals springkastelen.
 • Jubileum: of het nu jullie eerste huwelijksverjaardag is of al meer dan 10 jaar huwelijk, ieder jaar verdienen jullie een mooi liefdesfeest. In samenspraak met jou, stellen wij graag een feestelijk menu op.
 • Catering verjaardagsfeest: jouw verjaardag is het perfecte moment om samen met vrienden en familie het leven te vieren. Dan kunnen lekkernijen niet aan de feesttafel ontbreken. Rik Vandersanden Catering werkt graag met jou een verjaardagsmenu op maat uit. Uiteraard inclusief een heerlijke verjaardagstaart.
 • Catering babyborrel: een nieuw lid in de familie? Daar hoort een leuk kraamfeest bij, uiteraard met een lekker hapje of drankje. Wat dacht je van een dessertbuffet of luxehapjes?
 • Partycatering: Een gezellig familiefeest of een feestelijke reünie? Wat de reden ook mag zijn, een feestje is altijd een goed idee! Wij zijn cateraar aan huis graag van de partij om er een onvergetelijk event van te maken.

Eventcatering op maat

Een receptie met gastronomische hapjes of een full service catering? Een luxegril of een royaal diner met vijfgangenmenu? Jij bepaalt de invulling van onze culinaire cateringservices. Wij werken steeds met kwaliteitsvolle, seizoensgebonden producten. Zo verwen je alle gasten verwennen met smaakvolle gerechten die goed in de tijd van het jaar passen. 

In een eerste kennismaking brengen wij al je wensen in kaart en geven wij een realistische schets van de mogelijkheden. Daarnaast hebben wij als traiteurdienst een uitgebreid netwerk aan partners in feestdecoratie, entertainment en meer. Ben je nog op zoek naar een feesttent of trouw dj? Of wil je graag aangepaste dranken bij de catering? Wij spreken voor jou graag onze gespecialiseerde partners aan. Op die manier bieden wij jou een totaalservice met één aanspreekpunt: Rik Vandersanden Catering.

Catering

Enkele catering ideeën 

Een cateringmenu op maat? Dan ben je bij Rik Vandersanden Catering aan het juiste adres. Wij delen alvast enkele opties ter inspiratie:

 • een receptie met culinaire hapjes die perfect matchen bij een glaasje bubbels
 • een luxegril met een mooi stuk kwaliteitsvlees
 • een stijlvol walking dinner voor een netwerkevent of familiefeest
 • een gastronomisch diner met één of meerdere gangen
 • een dessertbuffet met lekkernijen om duimen en vingers bij af te likken
 • Een cateringservice met één aanspreekpunt

Een feest organiseren vergt de nodige aandacht bij de voorbereiding, maar evengoed op de dag zelf. Denk maar aan het ontvangen van de gasten, het geven van speeches, … Dan heb je als partyhost graag een professional aan je zijde die de catering en het feest in goede banen leidt. Bij Rik Vandersanden Catering is jouw aanspreekpunt aanwezig op het feest om te coördineren. Zo heb jij steeds één contact aan wie je alle mogelijke vragen kunt stellen en kan je zorgeloos genieten van de festiviteiten.

Samen met een ervaren team zorgt Rik Vandersanden Catering voor een vlot verloop. Dat geldt zowel voor events van meer dan 1000 personen als voor een klein feestje. 

Een cateringservice gericht op totaalbeleving

Een feestje thuis of op locatie? Een groot bedrijfsevent organiseren? Bij Rik Vandersanden Catering kan je beroep doen op onze creatieve professionals om te brainstormen over jouw feest. Naast het opstellen van een cateringmenu op maat, geven wij ook advies over de wijnkeuze, de feestversiering en nog zoveel meer. 

Waarom wij graag met jou nadenken over alle feestelijke details? Jouw beleving van het feest staat voor ons cateringteam centraal. Het totaalplaatje moet kloppen.

Hoe kan je Rik Vandersanden Catering bereiken?

Ons cateringbedrijf is gelegen in Genk, maar in principe werken wij over heel België. Wij starten steeds een met een face-to-face kennismakingsgesprek. Op die manier brengen wij je verwachtingen vlot in kaart en werken wij een cateringmenu op maat uit. Contacteer ons gerust voor een eerste verkennend telefoongesprek. 

Telefoonnummer: 0495 385 525
E-mailadres: info@rikvandersanden.be
Rik Vandersanden
Jaarbeurslaan 4
3600 Genk

Op zoek naar catering op maat?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x