CATERING AAN HUIS

Op zoek naar een full service catering die nadruk legt op culinaire kwaliteit en maatwerk? Een cateraar op locatie of een afhaaltraiteur in regio Limburg? Rik Vandersanden Catering is een bewezen naam in luxecatering.

Over Rik Vandersanden

Rik verdiende zijn eerste strepen bij verschillende Franse en Belgische toprestaurants. Nadien was hij meer dan 25 jaar trotse uitbater van een restaurant met Michelinster. Die ervaring neemt hij mee in zijn cateringservice. Het is dan ook geen geheim dat hij een voorliefde heeft voor de klassieke Franse keuken, telkens met een moderne insteek. Een luxereceptie, gastronomisch menu of walking dinner? Rik Vandersanden Catering kruidt het feest naar jouw smaak.

Waarom kiezen voor ons als traiteur aan huis?

Vier je binnenkort een trouwfeest, communie of jubileum? Proficiat! Een feest organiseren thuis of op locatie vraagt om een grondige voorbereiding. Bij Rik Vandersanden Catering sta je van bij de kennismaking in nauw contact met een centrale cateringpartner, dat ook op het feest zelf aanwezig is. Voor wat betreft catering aan huis beschikken wij over alle ervaring, gaande van tapas catering tot een gastronomisch diner. Wij helpen je graag om jouw festiviteiten een culinaire sprankel te geven. 

Catering huwelijksfeesten

Jullie trouwfeest is een feest naar jullie wens. Dat begrijpen wij bij Rik Vandersanden Catering maar al te goed. Om die reden werken wij steeds op maat en stellen wij samen met jullie het huwelijksmenu op. 

Wil je aangepaste dranken bij het menu? Zoek je een trouw dj die het dansfeest in gang zet? Wij doen beroep op een ruim netwerk aan professionele partners voor huwelijksfeesten en blijven jouw centraal aanspreekpunt. 

Catering communiefeesten of lentefeesten

De eerste communie of het lentefeest is zonder twijfel een onvergetelijke dag voor je kind. Daar hoort uiteraard ook een lekker menu bij. Heb je graag een cateraar aan huis of verkies je een afhaaltraiteur? Onze cateringservices beantwoorden probleemloos aan beide formules.

Naast de catering, kunnen wij ook zorgen voor de aankleding van het feest en randanimatie zoals springkastelen. Daarvoor werken wij samen met een aantal sterke partners.

Catering voor een jubileum

Of het nu jullie eerste huwelijksverjaardag is of al meer dan 10 jaar huwelijk, ieder jaar verdienen jullie een mooi liefdesfeest. In samenspraak met jou, stellen wij graag een feestelijk menu op dat volledig aan jullie smaak beantwoordt.

Catering verjaardagsfeest

Jouw verjaardag is het perfecte moment om samen met vrienden en familie het leven te vieren. Dan kunnen lekkernijen niet aan het feest ontbreken. Rik Vandersanden Catering werkt graag met jou een verjaardagsmenu op maat uit. Dat is inclusief een heerlijke verjaardagstaart natuurlijk.

Ben je daarnaast op zoek naar een feesttent, entertainment of heb je andere feestelijke verzoeken? Wij brengen je in contact met onze partypartners. 

Catering babyborrel

Een nieuw lid in de familie? Daar hoort een leuk kraamfeest bij, uiteraard met een lekker hapje of drankje. Een babyborrel organiseren is dan ook uitermate geschikt om de kleine spruit aan alle vrienden en familie voor te stellen. Rik Vandersanden Catering voorziet graag een smakelijk dessertbuffet, luxehapjes of een menu op maat.

Partycatering

Een gezellig familiefeest of een feestelijke reünie? Wat de reden ook mag zijn, een feestje is altijd een goed idee! Wij zijn als cateraar aan huis graag van de partij om er een onvergetelijk event van te maken.

Eventcatering op maat

Een receptie met gastronomische hapjes of een full service catering? Een luxegril of een royaal diner met vijfgangenmenu? Jij bepaalt de invulling van onze culinaire cateringservices. Wij werken steeds met kwaliteitsvolle, seizoensgebonden producten. Zo verwen je alle gasten met smaakvolle gerechten die goed in de tijd van het jaar passen. 

Tijdens een eerste kennismaking brengen wij al jouw wensen in kaart en geven wij een realistische schets van de mogelijkheden. Daarnaast hebben wij als traiteurdienst een uitgebreid netwerk aan partners in feestdecoratie, entertainment en meer. Ben je dus nog op zoek naar een feesttent, podium of muziekband? Wij spreken voor jou graag onze gespecialiseerde partners aan. Op die manier bieden wij jou een totaalservice en heb je slechts één aanspreekpunt: Rik Vandersanden Catering.

Enkele ideeën voor catering aan huis

Een cateringmenu op maat? Dan ben je bij Rik Vandersanden Catering aan het juiste adres. Wij delen alvast enkele opties ter inspiratie:

  • een receptie met culinaire hapjes die perfect matchen bij een glaasje bubbels
  • een luxegril met een mooi stuk kwaliteitsvlees
  • een stijlvol walking dinner voor een gezellig familiefeest
  • een gastronomisch diner met één of meerdere gangen
  • een dessertbuffet met lekkernijen om duimen en vingers van af te likken

Een cateringservice met één aanspreekpunt

Een feest organiseren vergt de nodige aandacht bij de voorbereiding, maar evengoed op de dag zelf. Denk maar aan het ontvangen van de gasten, het geven van speeches, … Dan heb je als partyhost graag een professional aan jouw zijde die de catering en het feest in goede banen leidt. Bij Rik Vandersanden Catering is jouw aanspreekpunt aanwezig op het feest om te coördineren. Zo heb jij steeds één contact aan wie je alle mogelijke vragen kunt stellen en kan jij zorgeloos genieten van de festiviteiten.

Tezamen met een geroutineerd team zorgt Rik Vandersanden Catering voor een vlot verloop. Dat geldt zowel voor events van meer dan 1000 personen als voor een klein feestje. 

Een catering aan huis gericht op totaalbeleving

Een feestje thuis of op locatie? Een groot bedrijfsevent organiseren? Bij Rik Vandersanden Catering kan je beroep doen op onze creatieve professionals om te brainstormen over jouw feest. Naast het opstellen van een cateringmenu op maat, kunnen wij ook advies geven over de wijnkeuze, de feestversiering en nog zoveel meer. 

Waarom wij graag met jou nadenken over alle feestelijke details? Jouw beleving van het feest staat voor ons cateringteam centraal. Het totaalplaatje moet kloppen.

Hoe kan je Rik Vandersanden Catering bereiken?

Ons cateringbedrijf is gelegen in Genk, maar in principe werken wij over heel België. Wij starten met een face-to-face kennismakingsgesprek. Op die manier kunnen wij jouw verwachtingen vlot in kaart brengen en een cateringmenu op maat uitwerken. Contacteer ons gerust voor een eerste verkennend telefoongesprek. 

Telefoonnummer: 0495 385 525
E-mailadres: info@rikvandersanden.be
Rik Vandersanden
Jaarbeurslaan 5
3600 Genk

Op zoek naar catering op maat?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x