BEDRIJFSCATERING

Op zoek naar luxecatering voor jouw bedrijfsevent of congres? Een traiteurdienst die je personeel culinair in de watten legt en ervaren is in crew catering? Rik Vandersanden Catering werkt op maat om de culinaire match te vinden met jouw event.

Over Rik Vandersanden

Rik verdiende zijn eerste strepen bij verschillende Franse en Belgische toprestaurants. Nadien was hij meer dan 25 jaar trotse uitbater van een restaurant met Michelinster. Die ervaring neemt hij mee in zijn cateringservice. Het is dan ook geen geheim dat hij een voorliefde heeft voor de klassieke Franse keuken, telkens met een moderne insteek. Een luxereceptie, gastronomisch menu of walking dinner? Rik Vandersanden Catering kruidt het bedrijfsevent naar jouw smaak.

Waarom kiezen voor onze bedrijfscatering?

Organiseer je een business event voor klanten of personeel? Een groot netwerkevent voor prospects of vakspecialisten? Ieder bedrijfsevent is een mooie gelegenheid om jezelf als bedrijf te presenteren. Een luxereceptie of culinair buffet is dan ook perfect om een smaakvol visitekaartje mee te geven aan de gasten. 

Rik Vandersanden Catering wordt omringd door een team van ervaren professionals. Wij adviseren in de meest geschikte catering formule en helpen bij de eventorganisatie. Jouw contactpersoon staat op de dag van het event stipt voor jou klaar, opdat jij zorgeloos kan genieten van het feest. 

Catering bedrijfsfeesten

Een bedrijfsjubileum, personeelsfeest of pensioenfeest organiseren? Een groot bedrijfsevent vraagt om een professionele aanpak. Rik Vandersanden is de ervaren partner in het voorzien van bedrijfscatering dat perfect past bij jouw type event. Dat kan aan de hand van gastronomische receptiehapjes, een uitgebreid diner of een gezellige luxe bbq. Wij kruiden onze cateringdiensten naar jouw smaak.

Wil je aangepaste dranken bij het menu? Rik Vandersanden Catering geeft advies over de geschikte wijnen en beschikt over een ruim netwerk van drank- en wijnhandelaars. Ben je nog op zoek naar een feesttent of andere toebehoren? Wij hebben heel wat partners die wij met plezier voor je aanspreken en aansturen.

Catering congres 

Een congres is dé perfecte plek om te netwerken met experts, sectorgenoten, … Na een intensieve dag van presentaties en workshops, is een versnapering vaak meer dan welkom. Wat dacht je van culinaire hapjes of een walking dinner om de gasten dynamisch te laten dineren? Wij adviseren welke formule het beste aansluit bij jouw type netwerkevent en schikken ons naadloos naar jouw wensen. Wij zijn gespecialiseerd in catering voor kleine en grote events van 12 tot 1200 gasten. 

Ben je op zoek naar een congreszaal, een verhuurder van feestmateriaal of aangepaste dranken? Rik Vandersanden Catering stelt een groot netwerk van professionele partners aan je voor. 

Crew catering

Werk je voor het event samen met een opbouwploeg, entertainers of een opkuisteam? Een lekkere maaltijd helpt jouw werkkrachten om optimaal te presteren tijdens jouw event. Rik Vandersanden Catering verzorgt alle crew catering voor, tijdens en na het event. 

Op zoek naar een geschikte partner voor filmset catering? Om de concentratie van de filmcrew, acteurs en figuranten zo goed mogelijk te bewaren, verzorgen wij deugddoende, gezonde maaltijden. 

Bedrijfscatering op maat

Een receptie met gastronomische hapjes of een full service catering? Jij bepaalt de invulling van onze culinaire cateringservices. Wij werken steeds met kwaliteitsvolle, seizoensgebonden producten. Zo verwen je alle gasten met smaakvolle gerechten die goed in de tijd van het jaar passen. 

Tijdens een eerste kennismaking brengen wij je wensen in kaart en geven wij een realistische schets van de mogelijkheden. Daarnaast hebben wij als traiteurdienst een uitgebreid netwerk aan partners in feestdecoratie, entertainment en meer. Ben je nog op zoek naar een feestzaal, podium of muziekband? Of wil je graag aangepaste dranken bij de bedrijfscatering? Wij spreken voor jou graag onze gespecialiseerde partners aan. Op die manier kunnen wij jou een totaalservice bieden en met slechts één aanspreekpunt: Rik Vandersanden Catering.

Enkele ideeën voor bedrijfscatering

Een cateringmenu op maat van jouw bedrijfsevent? Dan ben je bij Rik Vandersanden Catering aan het juiste adres. Wij luisteren graag naar jouw wensen en stellen gerechten samen, helemaal naar jouw smaak. Wij delen alvast enkele opties ter inspiratie:

  • een receptie met culinaire hapjes die perfect matchen bij een glaasje bubbels
  • een luxegril met een mooi stuk kwaliteitsvlees
  • een stijlvol walking dinner voor een netwerkevent of bruisend bedrijfsfeestje
  • een gastronomisch diner met één of meerdere gangen
  • een dessertbuffet met lekkernijen om duimen en vingers bij af te likken

Een cateringservice met één aanspreekpunt

Een event organiseren vergt de nodige aandacht bij de voorbereiding, maar evengoed op de dag zelf. Denk maar aan het ontvangen van de gasten, het geven van speeches, … Dan heb je als eventhost graag een professional aan je zijde die de catering in goede banen leidt. Bij Rik Vandersanden Catering is jouw aanspreekpunt aanwezig op het feest om te coördineren. Zo heb jij steeds één contact aan wie je alle mogelijke vragen kunt stellen en kan jij zorgeloos genieten van de festiviteiten.

Samen met een ervaren team zorgt Rik Vandersanden Catering voor een vlotte service. Dat geldt zowel voor netwerkevents van meer dan 1000 personen als voor een bedrijfsfeest. 

Een cateringservice gericht op totaalbeleving

Een groot netwerkevent of bedrijfsfeest organiseren? Bij Rik Vandersanden Catering kan je beroep doen op onze creatieve professionals om te brainstormen over jouw feest. Wij beschikken over jarenlange ervaring in bedrijfscatering. Naast het opstellen van een cateringmenu op maat, geven wij ook advies over de wijnkeuze, de feestversiering en tafeldecoratie. 

Waarom wij graag met jou nadenken over alle feestelijke details? Jouw beleving van het event staat voor ons cateringteam centraal. Het totaalplaatje moet kloppen.

Hoe kan je Rik Vandersanden Catering bereiken?

Op zoek naar een geschikte cateraar voor jouw bedrijfsfeest of netwerkevent? Ons cateringbedrijf is gelegen in Genk, maar in principe werken wij over heel België. Wij starten steeds een met een face-to-face kennismakingsgesprek. Op die manier brengen wij jouw verwachtingen vlot in kaart en werken wij een cateringmenu op maat uit. Contacteer ons gerust voor een eerste verkennend telefoongesprek. 

Telefoonnummer: 0495 385 525
E-mailadres: info@rikvandersanden.be
Rik Vandersanden
Jaarbeurslaan 5
3600 Genk

Op zoek naar bedrijfscatering op maat?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x